Kényelem & Esztétikum

Gondolja meg, végre hazaért, de esik, sötét és hideg van. Ki kell szállni a meleg autóból, kinyitni a kaput. Az után vissza és becsukni. Na nem! Van ennél jobb megoldás is. Ma már nem luxus a kényelem és a biztonság. Nyomja meg a távnyitót, vagy a mobilja garázsnyitó gombját. A kapu nyílik, majd záródik. Minden rendben, megérkeztem. Ha építkezik, használja a legmodernebb megoldásokat, hiszen egy életre szólnak. Biztonságosak, hőszigeteltek, megbízhatóak.

Tovább a bemutatkozáshoz

Kérjen árajánlatot tőlünk most!

Ajánlatkérés

Segítünk a tervezésben

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Helyszíni felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, gazdaságosságra és az esztétikára. Hogy önnek mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk, beszereljük, karbantartjuk.

Tovább a termékeinkhez

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez.

24 órás válaszadás

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és kérjen árajánlatot egyedi igényei alapján. Munkatársunk garantáltan 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kedvező árak

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást.

Miért minket válasszon?

Ahhoz, hogy az Ön kapuja hosszú ideig mindenkor jól működjön, nem árt a karbantartásáról gondoskodni. Ha nem kívánja a felszerelt berendezés váratlan pillanatban történő zavarát bevárni, javasoljuk az évenkénti ellenőrzést és karbantartást.

Egyedi kivitelezés

Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat. Ha más megoldást választana, azt is megoldjuk.

WPC kerítés építés és teraszburkolás

Védd az erdőt, védd a fát WPC-vel! Kerítések, otthoni teraszok, medence partok, kerti sétányok, járdák, éttermi teraszok vagy akár hotelek teraszának kialakítására is tökéletesen alkalmas.

2 év garancia

Hogy bizonyítsuk, hogy minőségi munkát nyújtunk, és fontosnak tartjuk a bizalmat, telepített rendszereinkre 2 év garanciát adunk.

Megbízható szakemberek

Megbízható, tapasztalt, precíz munkát végző szakembereink végzik el a telepítési, szerelési munkálatokat. Célunk a maximális elégedettség.

Szolgáltatásaink

Kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat!

Vélemények

Ügyfeleink visszajelzései jelentik a garanciát. Kérjük olvassa el őket.

Kovácsoltvas kerítés & Garázskapu szakértőktől

Helyszíni felmérés, konzultáció, ajánlat készítés, tapasztalt szakértőnkkel. Ez az ami elengedhetetlenül fontos a jó döntéshez. Fontos, hogy nem kerül semmibe és nem kötelez semmire. Ha úgy gondolja,szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes árajánlatát. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.

  • Egyedi igényei alapján, kovácsoltvas technológiával elkészítjük álmai kapuját, korlátokat, díszrácsokat.
  • Ha a modern rozsdamentes kivitelt kedveli – megoldjuk.
  • Ha az üvegezett korlátok szerelmese, légies korlátokat építünk olasz alapanyagokból.
  • Hörmann garázskapuk: Ez a gyártmány a non plus ultra az igényes megoldásokra, EU minőség.
Szolgáltatásaink

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük küldjön üzenetet, munkatársaink szívesen válaszolnak érdeklődésére!



Igénybe venné szolgáltatásunkat?

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot űrlapunk segítségével.

Ajánlatot kérek ^
close slider

Kérjen árajánlatot!


Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.
Ha szívesen látná a részleteket, kérje cégünk ingyenes felmérését. Munkatársunk felkeresi Önt és mindent megbeszélhetnek.
Kérjük töltse ki az ajánlatkérő Űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot.