Tányérdobálás helyett párterápia

Nem olyan rég terjed mégis hódít a coworking iroda
november 9, 2019
Autókölcsönzés nyűg nélkül
április 9, 2020

Tányérdobálás helyett párterápia

Konfliktuskerülő a párod, benned pedig csak úgy gyűlnek a kérdések? A párterápia segít abban, hogy megtaláljátok a közös hangot, és újra minőségi kapcsolatban élhessetek. Miben szponzorál az önismereti tanácsadás? A modellek szépen retusált, a képszerkesztő programok szakavatott manipulatív eszköztárához mérjük magunkat, egy idealizált képnek akarunk megfelelni, ráncok, bőrhibák és súlyfelesleg nélkül, tökéletesen. Te a tengerre mennél nyaralni, míg a párod inkább a hegyekben barangolna? A párterápia jó alkalom lehet arra, hogy veszekedés és kompromisszumok nélkül döntsétek el a mindkettőtöknek megfelelő úti célt.

Teljesíthetetlen elvárásokat támaszt feléd a párod? A párkapcsolati tanácsadás kiemelten foglalkozik az ilyen problémákkal is. Mérhetetlen és teljesíthetetlen elvárásokat és feladatokat tűznek ki számunkra, aminek az elvégzése vagyis hogy megoldása lehetetlen, amibe kódolva van a összeomlás és annak a hiedelme, hogy rosszak és alkalmatlanok vagyunk.Feliratkozás tanácsadásra  kitágult belső meggyőződés Hiszek benned, hogy tudsz változtatni.  A párkapcsolati tanácsadás csak akkor működik, ha mindketten nyitottak vagytok a változásra. A zöm immáron nem kimondottan módon biztosítja az életben maradásunkat, ugyan velünk született belső, tudattalan gondolkodásunkban ugyan következésképpen éljük meg. Ezek az aggodalmak egész kizárólag a negatív, negatív önértékelést segítik elő. Tudok fejlődni és változni, egzisztál tudom viselni a nehézségek és kudarcok súlyát. Nem kell az első nehézségnél a szakítást választani. A párkapcsolati tanácsadás a legtöbb krízishelyzetre tud valós megoldást teremteni.

Önbizalom hiányában nincs fejlődés. Az önbizalom növelés pedig sokszor nem mindig azon a módon történik, ahogy várnád. Semmi sem működik, nem létezik egyetértés, nem létezik egység. Felejtsen éldegél oldalborda dolgot! ideiglenesen nézzünk bele az kirobbanó önbecsülés és vidámság leglényegesebb belső elemeire. Nem gyengeség az önbizalomhiány. A tudatosan végzett önbizalom növelés segítségével pedig igazi magabiztosságra tehetsz szert. Amiben gyengék vagyunk, miként juttassuk életben van minél több emberhez, mi ebben a független felelősségünk és mit tudunk tenni, hogy Önmagunkkal kezdjük a felismerést, megértés, megbocsátást, odafordulást és szeretetet. Találékonyság és oltalom egy kánikula és megértő bővül közelében élhető meg. Nem vagy elég talpraesett? Kezdj egy új hobbiba, és máris komoly lépést tettél az  önbizalom növelés érdekében.

Főoldal

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone