Webshop

Kakukkfu_Olaj

Kakukkfű illóolaj

Köhögéscsillapító, baktérium ölő, légzéskönnyítő.február 13, 2017
Levendula_Olaj

Levendula illóolaj

Akár Hungarikum is lehetne. Baktériumölő, erősen nyugtató hatású. Sejtregeneráló, csökkenti az alvászavart.február 13, 2017
Mutasd az összeset
Kamfor_Olaj

Kámfor illóolaj

Légút tisztító. Fájdalom csillapító, csökkenti a reumatikus fájdalmakat. Frissítő lábfürdő.

1250 Ft


Kámfor illóolaj 10ml 100% Natural

Alkalmazás: Légút tisztító keringésfokozó és fájdalomcsillapító hatású, reumás panaszokra és izomfájdalomra, masszázs és borogatás formájában alkalmazott illóolaj. A keringés fokozására. Mozgásszervi megbetegedések gyógyításában, végtagfáradtság kezelésére alkalmas masszázskrémek és fürdőolajok összetevőjeként. Sérülések, rándulások, zúzódások és ficamok kezelésére kámforolajos masszázskrémet készíthetünk. Köhögés esetén a légzés könnyítésében inhaláló szerként, mellkasi légzéskönnyítő krémként, hörgőerősítő balzsamként, illóolajként és párologtatatóként alkalmazható. Frissítő hatású illóolaja elősegíti a könnyű légzést és a légutak megtisztulását. A kámfor a végtagok barátja, lábfürdőként alkalmazva serkenti az egész test vérkeringését, sportolás előtt bedörzsölve magunkat megelőzhetjük az izomhúzódások és görcsök kialakulását. Borogatásként lázcsillapításra ajánlott. Csillapítja a fájdalmat és a viszketést, így rovarcsípések és vízhólyagok kezelésére is használhatjuk.

Mentális hatások:  Friss illata segíti az elme megtisztulását és felfrissülését, jó közérzetet biztosít számunkra. Kimerültség, kedvetlenség esetén a kámforolaj párologtatása megnyugtatja az idegeket és javítja az általános kedélyállapotot.

Figyelmeztetés: Alkalmazása tilos terhesség és epilepszia esetén, valamint 6 éves kor alatt. Az illóolaj felnőtt korban is csak külsőleg alkalmazható!

Kiszerelés: 10 ml

Előállítás:  Az illóolajat vízgőz desztillációval állítják elő a kámforfa leveleiből.

Összetétel, hatóanyagok:   eukaliptol (1,8-cineol), monoterpének, cineol és borneol

Latin név: CINNAMOMUM CAMPHORA FORMOSANA

Mindent amit a kámfofa olajrór tudni lehet : a kámforfa egy eredetileg Dél- Kínában honos növény, amely mára egész Kelet- és Délkelet-Ázsiában előfordul. Európa mediterrán területeire é szubtrópusi éghajlatú szigeteire, például Madeirára arab közvetítéssel jutott el. Ez az örökzöld fa igen hosszú életű, évszázadokig is elél, az ázsiai gyógyászat egyik legfontosabb gyógynövénye. Alkalmazása sokrétű, az ízesítéstől a gyógyításig és az aromaterápiáig számtalan területen bizonyított kedvező élettani hatása. Légúti problémák esetén a légzés könnyítésére, a légutak tisztítására, a hörgők görcseinek csillapítására párologtatóként, krémként é borogatásként használatos. Reumatikus, ízületi és izompanaszokra, sportsérülésekre és azok megelőzésére bedörzsölés útján és fürdőként is használható.

Leírás

Leírás: Az általunk forgalmazott illóolaj 100%-os tisztaságú természetes illóolaj, felhasználható aromalámpákhoz, párologtatásra, masszázskrém és fürdőolaj készítésére.

StumbleUponEmail
Kategória: . Címkék: , , .
Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Kámfor illóolaj

Légút tisztító. Fájdalom csillapító, csökkenti a reumatikus fájdalmakat. Frissítő lábfürdő.”értékelése elsőként