Illatosító értékesítés

Örömmel mutatjuk be Magyarországon is a világújdonságnak számító termékünket, az illatosító képet. A termék egyedülálló módon egyesíti az esztétikai élményt, az illatosító funkcióval.

Portrékészítés

Margittai Adrienn festő, a Margittai Stúdió alapítója, magas színvonalon készíti el, akár fotó alapján is portréit. Választható technikák, grafit, szén, akvarell, pasztell vagy olaj.

Kézműves tanfolyamok

Megtanítjuk a ceruza, a szén, a pasztellkréta, a víz, vagy az olajfesték alkalmazását, a tűzzománc kép készítését, de szervezünk organikus ékszerkészítési kurzusokat is, természetes anyagok felhasználásával.

Esztétikai illatosítás

Próbálja ki otthonában is az illatosító festményt!

 

Rólunk

Filozófiánk

A Magic Air Group, tehetséges kortárs alkotók és közreműködők tevékenységét fogja össze.

Bemutatjuk alkotásaikat, tudásukra alapozva oktatásokat rendezünk fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Az alkotásokat kiállításokon bemutatjuk, de vételre is kínáljuk. Mint mindenkinek, nekünk is fontos a szép és kellemes környezet.

Ezért fejlesztettünk ki, egy teljesen új megoldást alkalmazva a Happy Air illatosító képek családját, ami kiválóan alkalmas lakásunk és környezetünk levegőjének kellemesebbé tételére. Ezek a képek teljesen újszerű módon egyesítik az esztétikai élményt és az illatosító funkciót.

  • Tegyük megismerhetővé a jó és újszerű alkotásokat, megoldásokat.
  • Osszuk meg az alkotók tudását, tapasztalatát.
  • Segítsük az alkotni vágyókat, a tehetségeket, az alkotás örömét megtapasztalni.
  • Tegyük kellemessé környezetünket az esztétika és komfort párosításával.

Termékeink

Örömmel mutatjuk be Magyarországon is a világújdonságnak számító termékünket, az illatosító képet. A termék egyedülálló módon egyesíti az esztétikai élményt, az illatosító funkcióval. Az ízléses keretben, 9 x 13 cm es kép látható, melyek közkedvelt illatos növényeket, virágokat vagy kedvelt motívumokat jelenítenek meg. 

GALÉRIA ÉS SHOP

Válasszon az alkotótársak műveiből, munkáiból, termékeinkből.
Rendeljen, vásároljon, mi szállítjuk és megköszönjük.

Hívjon minket! 

+ 36 30 677 46 85

Vagy írjon nekünk!

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone